Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مقاله به ده راهنمایی ساده برای اینکه الگوی تغذیه و زندگی سالم برای فرزند خود باشیم، اشاره می‌نماییم.
۱) عادات صحیح تغذیه‌ای را با مثال به فرزند خود نشان دهید. مثلا سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل را به همراه وعده‌های اصلی غذایی و یا به صورت میان وعده مصرف نمایید. بگذارید فرزندتان ببیند که شما دوست دارید که سبزیجات خام را بجوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲) برای خرید مواد غذایی در سوپرمارکت، فرزندتان را همراه خود ببرید و به او در مورد خرید مواد غذایی سالم‌تر و منافع آن‌ها توضیح دهید. به کودک خود بگویید که سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، لبنیات و غذا‌های پروتئینی از چه منابعی و چگونه به دست می‌آیند. به کودکان اجازه دهید تا پس از آموزش شما، مواد غذایی سالم را انتخاب نمایند.
۳) در آشپزخانه از خود خلاقیت نشان دهید. غذا‌ها را با اشکال جالب و متنوع تزئین نمایید و برای آن‌ها اسامی جالب مثل اسم افراد را انتخاب نمایید. مثلا یک سالاد را که کودک در تهیه آن کمک کرده، به نام او بنامید و یا کودک را تشویق کنید که یک میان وعده غذایی سالم به کمک سریال کم شکر، میوه‌های خشک و شیر کم چرب درست نماید.
۴) برای همه افراد خانواده یک نوع غذا درست نمایید. از درست کردن غذا‌های جداگانه حاضری و مورد پسند کودکان پرهیز کنید. یک غذای سالم را برای همه افراد خانواده درست نموده و به کودک بیاموزید که همه اعضاء خانواده باید همین غذا را میل نمایند.
۵) عشق و علاقه خود را به فرزندتان با در آغوش گرفتن، بوسیدن و صحبت کردن به آن‌ها ابراز نمایید، به جای آن که آن را با دادن شکلات و شیرینی نشان دهید. زیرا دادن شیرینی برای ابراز محبت یا به عنوان پاداش، به کودکان می‌آموزد که این خوردنی‌ها از غذا‌های معمولی بهتر هستند. وقتی کودک غذای خود را نمی‌خورد، نباید آن را با شکلات و شیرینی جایگزین کرد.
۶) سر میز غذا به همدیگر توجه کنید. در مورد موضوعات شاد و غیر جدی صحبت کنید. تلویزیون را خاموش نمایید و با تلفن صحبت نکنید. از دادن پیام و چک کردن پیام‌ها با تلفن همراه نیز پرهیز کنید. از هر گونه استرس بر سر میز غذا اجتناب نمایید.
۷) به کودک اجازه دهید از میان چند غذای سالم یکی را انتخاب نماید. مثلا از میان چند میوه، یکی و از میان سبزیجات، دو تا را برای شام انتخاب نماید، به جای آن که به اجبار یک غذا را به او بدهید.
۸) در طول شبانه روز به کودک بیش از دو ساعت اجازه تماشای تلویزیون یا استفاده از کامپیوتر و تلفن‌های هوشمند را ندهید.

۹) کودک را به ورزش و فعالیت بدنی تشویق نمایید و آن را به صورت یک فعالیت مفرح برای کل خانواده درآورید. به جای نشستن در خانه و تماشای تلویزیون، با کودک برای پیاده روی، دویدن ویا دوچرخه سواری به بیرون از منزل و پارک بروید.
۱۰) برای کودک خود یک الگوی غذایی مناسب باشید. غذا‌های جدید را خودتان امتحان کنید و مزه و بوی آن‌ها را برای کودک شرح دهید. هر از گاهی، یک غذای جدید و سالم پیشنهاد دهید و در کنارش، یک خوراکی را که کودک دوست دارد قرار دهید. غذا‌های جدید را وقتی کودک گرسنه است پیشنهاد دهید، ولی از به کار بردن زور و اجبار در مورد غذا‌های جدید اجتناب نمایید.


  مجله سیب

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تغذیه سالم زندگی سالم فرزندان عشق و علاقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۶۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد

 به گزارش تابناک به نقل از جوان، پرونده دیانا، دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی که از بیماری اوتیسم هم رنج می‌برد با اعتراف مادرش به قتل کودک وارد مرحله تازه‌ای شد.

 روز حادثه مادر دیانا بچه را با خودروی شخصی‌اش به خانه می‌آورد. دیانا مقابل خانه پیاده می‌شود و مادر خودرو را به داخل پارکینگ می‌برد، اما وقتی برمی‌گردد متوجه می‌شود خبری از بچه نیست. برای همین پلیس را از ماجرا باخبر می‌کنند. اعضای خانواده دیانا به پلیس گفتند به کسی مظنون نیستند و احتمال می‌دهند در همان زمان سرنشینان یک خودرو کودک را ربوده باشند.

وقتی تحقیقات پلیس با تحقیقات میدانی نشان داد که سناریوی آدم‌ربایی منتفی است، مادر دیانا را به عنوان مظنون بازداشت کردند. او در جریان تحقیقات گفت از ماجرای گم شدن کودک خبری ندارد، اما سرانجام روز گذشته به ارتکاب جنایت اعتراف کرد. متهم گفت: «من به جز دیانا صاحب فرزندی دیگر هم هستم. روز حادثه بود که تصمیم به قتل دیانا گرفتم. بچه‌ام را به باغی متروکه در بیرون شهر بردم و او را با ضربات چاقو به قتل رساندم. بعد هم جسدش را آتش زدم و به اداره پلیس رفتم و گم شدن او را گزارش دادم.»

با اعتراف متهم و با نشانی‌هایی که او در اختیار پلیس گذاشت، کارآگاهان راهی محل شدند و بقایای جسد سوخته را کشف کردند. همزمان با انتقال جسد به پزشکی قانونی، تحقیقات برای بررسی انگیزه جرم در جریان است.

دیگر خبرها

  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • آرزوی ساده یک معلم+ فیلم
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد
  • چگونه کودکانی قد بلند داشته باشیم؟