Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا یارقلی پژوهشگر طب سنتی درمورد راهکار‌های مقابله با آلودگی هوا گفت: آلودگی هوا در فاز اول یک آلاینده گرم و خشک ایجاد می‌کند و تجمیع آلاینده‌ها نیز سرد و خشک است که در این موارد باید از تمامی غذا‌هایی که سرد و خشک است، دوری جست.

وی افزود:در مواقعی که هوا آلوده است، غذا‌های سنگین که معده توانایی هضم آن‌ها را ندارد، نباید خورده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غذا‌های لطیف مانند شیر، مایعات فراوان، تخم مرغ عسلی استفاده شود تا جلوی خشکی و سردی گرفته شود.

به گفته وی همچنین برای تنفس بهتر پوست آرایش غلط نباید کرد. از خوردن غذا‌هایی مانند ماکارونی، فست فود، بادمجان، موز زیاد، گوشت گاو و گوساله پرهیز کنید چرا که این غذا‌ها باعث می‌شود غلظت خون بدن بالا برود.

یارقلی گفت: برای اینکه آلودگی ضرری برای ما نداشته باشد بهتر است بیشتر آش ماست، آش دوغ و آش سبزیجات خورده شود، اما آش رشته به دلیل سنگینی توصیه نمی‌شود. در مجموع هر چیزی که سرد و خشک است و بدن را غلیظ می‌کند، توصیه نمی‌شود.

پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه باید با آلودگی هوا مانند یک بیماری برخورد کنیم، یادآور شد: در این شرایط نیز مصرف مایعات، شیر، غذا‌های سبک، آب سیب و هویج، سوپ هویج، سوپ سبزیجات توصیه می‌شود.

وی افزود: در ایام آلودگی شب‌ها حتماً کلاه بر سر بگذارید و بخور بابونه و مرزنجوش استفاده کنید، زیرا باعث می‌شود جلوی آلودگی هوا و سرماخوردگی گرفته شود.

یارقلی با اشاره به اینکه باید جلوی ضعیف شدن سیستم عمومی بدن گرفته شود، گفت: بچه‌ها به دلیل این که ضعیف‌تر هستند در زمان آلودگی نباید از خانه خارج شوند و البته در خانه نیز از همین هوا تنفس می‌کنند و برای رهایی از آلودگی، بخور سرد استفاده شود و غذای سنگین هم نخورند.

وی یادآور شد: همچنین به هموطنان توصیه می‌شود در روز‌های آلوده حتی ورزش هم نکنند.


منبع: مهر

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت آلودگی هوا تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • طرز تهیه یک غذای محلی خوشمزه با دم گاو (فیلم)
  • طرز تهیه کرپ سیب زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده (فیلم)
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • نماد غذای ایرانی به خوشمزگی قورمه‌سبزی!
  • (ویدیو) آموزش تصویری غذای مورد علاقه بچه در مهمونی
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!