Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنگامه مهدوی نیا، کارشناس تغذیه بیمارستان شفا در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: شیر مادر بدون تردید بهترین غذا برای نوزاد است و  تغذیه با شیر مادر برای ۶ ماه ابتدای تولد توصیه می‌شود.

او با بیان اینکه مادر باید تشویق شود بدون فوت وقت پس از تولد، نوزاد را با شیر خود تغذیه کند، افزود: شیر مادر با رژیم صحیح به شکل منحصر به فردی برای پاسخگویی به نیاز‌های نوزاد انسان طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدوی نیا بیان داشت: بین ۴ تا ۶ ماهگی نوزاد، حرکات مکیدن اصلاح و تکمیل شده و حرکات جویدن آغاز می‌شود و در این زمان شروع غذای خرد شده برای نوزاد مناسب است.

او با اشاره به اینکه شروع غذای نوزاد باید به تدریج باشد و هر غذای جدید طی ۳ تا ۷ روز به کودک داده شود تا پاسخ آلرژیک یا تحمل نکردن غذای کودک مشخص شود، تصریح کرد: غذای کودک باید کاملا پخته و نرم و به صورت پوره و له شده آماده شود.

کارشناس تغذیه بیمارستان شفا کرمان گفت: با توجه به گرم شدن هوا باید مواد غذایی شامل میوه و سبزیجات کاملا تازه باشند و به خوبی شسته و ضد عفونی و پخته شوند.

او افزود: غذا‌های مجاز  برای دفعات اول، شامل غذا‌های آماده کودک، میوه‌های پخته و پوره شده، گوشت پخته و نرم و سبزیجات کاملا پخته و نرم است.

مهدوی نیا بیان داشت: غذای کودک باید به طور کامل پخته شود و  نبایدبه غذای کودک، نمک و شکر اضافه شود.

 او افزود: قبل از آماده سازی غذای کودک، باید دست‌ها کاملا شسته شود. تمامی وسایل پخت و تهیه غذا، مانند تخته برش و چاقو‌ها کاملا شسته و تمیز باشند. 

کارشناس تغذیه بیمارستان شفا تصریح کرد: بهتر است با توجه به گرمی هوا، غذای کودک در هر وعده، یا حداقل روزانه به صورت تازه تهیه شود و غذای اضافی فورا خنک  و در یخچال قرار داده و در وعده بعد کاملا گرم شود.

 او گفت: سبزیجات و میوه جات باید ابتدا به شکل صاف شده به غذای کودک اضافه شود و شروع غذای کودک با غلات پخته و نرم، گوشت‌های کم چرب و پخته شده و سبزیجات نرم و پخته باشد. 

انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارشناس تغذیه غذای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غار هارپیا ؛ اینجا زمین کاملا چین خورده است! (+عکس)

عصر ایران - اگر به دنبال یک شگفتی طبیعی دیدنی هستید که زیبایی و پیچیدگی زمین شناسی را به نمایش بگذارد، غار هارپیا (Harpea’s Cave) در مرز فرانسه و اسپانیا یکی از بهترین گزینه ها محسوب می شود. غار هارپیا یا غار آرپیا (Cueva de Arpea) در اسپانیایی، دهانه ای بزرگ زیر صخره ای پیچ خورده است که تاریخ باستانی پوسته زمین را نشان می دهد.

غار هارپیا در Estérençuby، در کمون ناوار، در چند متری مرز فرانسه و اسپانیا واقع شده است. این بخشی از دره آئزکوا (Aezkoa) است که برخی از غارها و مناظر به واقع شگفت انگیز در اینجا قرار دارند. نام هارپیا از واژه ای باسکی به معنای "محل زیر صخره" گرفته شده است که به درستی موقعیت غار را توصیف می کند.

این یک غار زیرزمینی معمولی نیست، بلکه فضایی بین دو لایه سنگ است که طی میلیون ها سال توسط نیروهای تکتونیک چین خورده است. لایه های سنگی متعلق به رشته کوه پیرنه هستند که از برخورد صفحات ایبری و اروپایی تشکیل شده است. این برخورد موجب خم شدن و شکستن سنگ ها و ایجاد چین خوردگی ها، گسل ها و شکستگی ها شد.

غار هارپیا نمونه ای از یک تاقدیس، چینی در طبقات یا لایه‌های زمین که دو سمت آن روبه پایین باشد، است، جایی که مرکز آن توسط قدیمی ترین لایه های زمین شناسی اشغال شده است. تاقدیس در غار هارپیا از سنگ آهک ساخته شده که سنگی رسوبی متشکل از کربنات کلسیم است. این سنگ آهک در حدود 100 میلیون سال پیش، در دوره کرتاسه در دریای کم عمق رسوب کرده بود. با گذشت زمان، سنگ آهک با رسوبات بیشتری مدفون شد و زیر فشار و گرما قرار گرفت که موجب سخت و کریستالی شدن آن شد.

تاقدیس در غار هارپیا در معرض فرسایش قرار گرفته که سنگ های جوانتر بالای آن را از بین برده است. فرسایش همچنین شکافی بین بخش های بالایی و پایینی چین خوردگی ایجاد کرد که غار را شکل داده است. این غار حدود 50 متر طول، 25 متر پهنا و 10 متر ارتفاع دارد و نمای خیره کننده ای از لایه های سنگی منحنی و دره زیرین ارائه می کند.

غار هارپیا نه تنها یک شگفتی زمین شناسی، بلکه یک جاذبه فرهنگی و تاریخی است. این غار برای قرن ها به عنوان یک پناهگاه برای انسان ها مورد استفاده قرار گرفته است. هارپیا محل سکونت، چوپانان، قاچاقچیان، سربازان و زائران بوده است. همچنین نام این غار با افسانه ها و اسطوره ها گره خورده است، از جمله داستان هارپیا، غول زنی که در غار زندگی می کرد و وظیفه محافظت از آن در برابر مهاجمان را بر عهده داشت.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: غار دیدنی در ایسلند(عکس)

دیگر خبرها

  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • طرز تهیه یک غذای محلی خوشمزه با دم گاو (فیلم)
  • طرز تهیه کرپ سیب زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده (فیلم)
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • نماد غذای ایرانی به خوشمزگی قورمه‌سبزی!
  • (ویدیو) آموزش تصویری غذای مورد علاقه بچه در مهمونی
  • غار هارپیا ؛ اینجا زمین کاملا چین خورده است! (+عکس)
  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!